Participarea Formatorilor noștri la Cursul Erasmus+ "Inclusive Tech: Integrating Diversity and Technology in the Classroom" în Porto!

Suntem încântați să anunțăm că trei dintre formatorii noștri de la Asociația Evolve au participat recent la cursul Inclusive Tech: Integrating Diversity and Technology in the Classroom, organizat în Porto, Portugalia sub egida programului Erasmus+, în cadrul proiectului “Evolve in training”, nr

Cursul a fost găzduit de Associació Educativa i Cultural Blue Beehive și a avut ca temă principală integrarea diversității și tehnologiei în procesul educațional.

Această experiență de învățare a fost un prilej deosebit pentru echipa noastră de a-și dezvolta competențele și de a explora noi strategii de predare, care să sprijine un mediu de învățare echitabil și incluziv pentru toți cursanții noștri. Formatorii noștri au avut ocazia să își îmbunătățească abilitățile în utilizarea tehnologiilor educaționale, să învețe despre gamificarea în educație și să aplice strategii interactive pentru a crește implicarea cursanților.


Așteptăm cu nerăbdare să vedem impactul acestor noi cunoștințe în activitățile noastre viitoare! 🎓🚀

#ErasmusPlus #EducațieIncluzivă #AsociațiaEvolve #FormareProfesională #EducațiePentruToți #InovațieÎnEducație #BlueBeehive